Szállás Sopron, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Corvinus Étterem

  • Corvinus Étterem, Sopron

  • Corvinus Étterem, Sopron (2.kép)

A Fő tér impozáns épületeiben találhatók éttermeink.
Sopron színpompás gasztronómiai választékához híven vendéglőink kínálatában minden megtalálható ami egy jó családi étkezéshez vagy akár csoportos rendezvényhez nélkülözhetetlen. Éttermünk családi vállalkozás, 1986-óta igyekszünk a városba érkező turistáknak és a Soproniaknak kedvében járni.

Az 1982-ben szigorú műemléki felügyelet alatt kialakított éttermek megőrizték az épület szépségeit, értékeit, mégis barátságos, családias hangulat uralkodik az ódon falak között, ahol Mátyás király és Liszt Ferenc is megfordult.
A 2005-ben restaurált "csillagos" terem, a lakóházakban ritkán alkalmazott keresztboltozat, az előkerült címertöredékek, visszarepítenek minket a múltba, és csodálatos látványt biztosítanak az étkezés közben elkalandozó tekinteteknek.
forrás: http://www.corvinusetterem.hu/index.html

Mikor? Hétfő - Csütörtök, Vasárnap 11:00 - 22:00 (Konyha - 21:30)
Péntek, Szombat 11:00 - 23:00 (Konyha - 22:30)

FONTOS! Turisztikai tartalmat mindenki szabadon regisztrálhat, melyről az adatok között megadott e-mail cím tulajdonosát automatikusan értesítjük. A fenti adatok valódiságát a feltüntetett e-mail cím (info@corvinusetterem.hu) tulajdonosa eddig még nem igazolta vissza!

Ha Ön a fenti tartalom kapcsolattartója, kérjük kattintson ide!

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben